C'est vrai

Profiel


Interim-management
Coaching
Visie
Algemene voorwaarden
Contact

Profiel

Dr. Ernst Verbeek (1956) begon zijn loopbaan in de gezondheidszorg. Daarnaast studeerde hij sociale wetenschappen en bedrijfskunde. Later volgde Ernst Verbeek diverse postdoctorale opleidingen waaronder de opleiding 'Master of Health Administration' en 'Master of Nursing' .

Zijn loopbaan startte Ernst Verbeek als verpleegkundige. Al snel vervulde hij diverse managementfuncties in de gezondheidszorg, met name in de ouderenzorg. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het niveau van directeur-bestuurder.
Naast zijn loopbaan in de ouderenzorg heeft hij ervaring opgedaan op directieniveau binnen de jeugdzorg. De laatste jaren heeft hij sociale firma's opgezet.

Naast zijn hierboven omschreven loopbaan is hij ondernemer geweest (horeca, educatie, training, advies, retail).
Enkele jaren geleden maakte Ernst Verbeek de overstap naar organisatieadvies waarbij onderzoek en betrokkenheid bij innovatieve concepten op basis van normaal zaken doen (HOED, wooncentra specifieke doelgroepen) een belangrijk deel van zijn activiteiten bleef uitmaken.

Met C'est Vrai richt Ernst Verbeek zich op begeleiding van innovatieve en veranderingsprocessen in de (zakelijke) dienstverlening en zorg.

Ernst Verbeek werkt samen met Isala, Management en Advies en Drs. L. Breevoort.